De MRC's van SDF zijn een onderdeel van de oplossing
Totale Thermische MwH geproduceerd

Het begin van ons avontuur

SDF is opgericht door een gedreven en ondernemend team bestaande uit een teler, een strateeg, een energiedeskundige en een innovatiespecialist. Later aangevuld met grijze haren op het gebeid van accountancy en financiering. Het team is ontstaan door een gedeelde passie voor duurzaamheid en innovatie in de glastuinbouw sector. Er is sprake van een gezonde combinatie van ervaring, kennis en jeugdig optimisme. Deze combinatie stelt SDF in staat om de problemen van onze partners en cliënten goed te doorgronden.

Na een periode van intensief onderzoeken en experimenteren, van vallen en opstaan heeft SDF een doorbraak gerealiseerd in het design en de implementatie. Dit resulteerde in de creatie van de ‘MRC’: een Mobiele Reken Container. Een plug en play systeem.

Duurzame groei en ontwikkeling

Het prototype overtuigde enkele investeerders om SDF te ondersteunen. Dit heeft ons in staat gesteld om het design en de oplossing verder te optimaliseren en toe te werken naar de eerste commerciële projecten.

De vraag naar datacenters zal de komende jaren blijven toenemen. Om deze groei op een duurzame manier te faciliteren gelooft SDF dat het decentraal benutten van restwarmte een cruciaal onderdeel moet worden van elk nieuw te bouwen datacenter. Hierdoor worden datacenters onderdeel van de oplossing en kan SDF een voortrekkersrol nemen in de energietransitie.