Open Application

Wil jij mee bouwen aan het faciliteren van de energie transitie aan de glastuinbouw in Nederland? Meedenken over het verder ontwikkelen van onze immersiekoeling techniek, het verkopen van ons concept of op een andere manier? Neem dan snel contact op voor een kopje koffie.

Full-time
Apply now
Stagiaire

SDF is een snel groeiende start-up dat elke dag weer nieuwe uitdagingen tegen het lijf loopt. Om al deze uitdagingen de baas te blijven zijn wij op zoek naar extra handen om ons team te versterken. Ben jij iemand die gedijt in een dynamisch en high-paced environment? Iemand die zichzelf elke dag weer uitdaagt en energie haalt uit het leren van nieuwe dingen? Dan ben jij waarschijnlijk de stagiaire die wij nodig hebben! Er zijn meerdere openingen waardoor jij, samen met ons, je eigen rol kan bepalen binnen het team. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maar daar moet je wel het initiatief in nemen. Dit jaar staat in het teken van groei. Wij zijn hard aan het werk om meerdere nieuwe locaties te realiseren, om de business verder op te schalen en te diversificeren. Stuur ons een email als je graag onderdeel wilt wonder van deze groei en laten wij een kop koffie drinken!

Full-time
Apply now

SDF is een snelgroeiende start-up met veel ambitie. Wij hebben een hart voor een duurzamere glastuinbouw in combinatie met een duurzamere datacenter sector. 2021 staat in het teken van groei en ontwikkeling. Wij gaan meerdere commerciële locaties opbouwen en managen. Dit betekent dat wij nog zeker de nodige uitdagingen gaan tegen komen.

Wij zijn een klein en gezellig team waar niemand een blad voor de mond neemt. Waar initiatief beloond wordt en samenwerken hoog in het vaandel staat. In deze fase van het bedrijf is er volop de ruimte om een belangrijk onderdeel te worden van het team en mee te bouwen aan de bedrijfscultuur.